Så fungerar Onea.se:s lån

  • Ansökan sker online

• Du identifierar dig digitalt via din bank

• Din låneansökan behandlas omgående

 • Alla kunder skyddas av banksekretessen

• Du kan få hjälp av kundtjänst sju dagar i veckan

Onea.se lämnar aldrig ut dina personuppgifter till tredje man

 

För din ansökan behöver du:

• Dina personuppgifter

• Dina inkomstuppgifter

• Ditt bankkontonummer

 

Du har kontrollen

Du kommer åt ditt lånekonto online när som helst – 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan. Där ser du alltid detaljer om ditt lån, betalningsinformation, din kreditgräns och eventuellt tillgängligt belopp för att utöka ditt lån vid behov. Du har alltid full koll på dina uppgifter.

 

Påminnelser

Onera.se påminner dig i god tid om kommande månadsbetalningar, så du behåller kontrollen och aldrig behöver missa ett förfallodatum i onödan.

 

Förtida återbetalning

Du kan alltid återbetala ditt lån i förtid om du vill spara räntekostnader. Det enda Onea.se begär är att du har betalat tillbaka på lånet i minst tre månader först.

 

Exempel

Ett lån på 10 000 kronor i 12 månader med månadsränta om 8,49 procent ger en effektiv årsränta på 165,9 procent. Det sammanlagda beloppet som ska betalas är 16 330,68 kronor och varje delbetalning uppgår till 1 360,89 kronor.

Har tvättmaskinen gått sönder? Måste bilen in på verkstan? Eller är du bara i akut behov av pengar? Ett lån från Onea.se är smidigt av flera skäl och du kan dela upp det i delar och betala tillbaka på flera månader.

Onea.se hör till 4finance Group som är Europas snabbast växande företag med fokus på mindre lån till privatpersoner. Via Onea.se ansöker du om önskad summa och avbetalningsperiod.

– Genom möjligheten att avbetala i upp till 24 månader, i stället för de klassiska korta lånen på 30 dagar, kan man låna lite högre belopp och samtidigt klara av en ansträngd privatekonomi, säger Daniel Stenberg, VD på 4Finance.

Idén bakom Onea.se är att erbjuda dem som inte beviljas lån av andra banker eller långivare en sista chans att lösa sina tillfälliga ekonomiska tillkortakommanden.

– Blev resan lite dyrare än planerat, eller vill du verkligen ha den där nya tv:n nu och inte om några månader, då kan vi göra det möjligt. I stället för att tänka det minsta om våra kunder gör vi tvärtom; vi vet att människor vill väl och vi litar på att de tar pengarna för vad de är – lånade, säger Daniel Stenberg.

Att ta ett lån kan verka läskigt och det berättas ibland om dolda avgifter och otrevliga överraskningar. Därför tillämpar Onea.se full transparens kring sina lån. Företaget har nästan fem miljoner kunder runt om i Europa.

– Vi spelar med korten på bordet. När du tar ett traditionellt lån ska du känna trygghet – vi ser inte varför ett snabblån inte ska innebära samma trygghet. Ett lån hos Onea.se är flexibelt. Du väljer vilken summa du vill låna, mellan 500 och 30 000 kronor, och hur många månader du vill betala av lånet på.

– Det är en del av flexibiliteten. Men vi vill också vara lyhörda för förändrade behov, så att du kan utöka ditt lånebelopp och din avbetalningstid om dina förutsättningar ändras. Du väljer själv ditt månatliga avbetalningsbelopp. Har du mer pengar en månad kan du betala av mer, har du mindre en annan så betalar du mindre, säger Daniel Stenberg.