Nöje TV

De fick revansch i "Biggest loser"

Två deltagare fick en ny chans i veckans första avsnitt av "Biggest loser". Pressbild.
Två deltagare fick en ny chans i veckans första avsnitt av "Biggest loser". Pressbild.

En efter en har deltagarna eliminerats ur "Biggest loser". Men varje gång någon har tvingats lämna spelet har programledaren Anna Brolin i smyg berättat att de kommer att få en chans att ta sig tillbaka – och på måndagen kom den.

De utslagna deltagarna har tränat vidare på hemmaplan och efter en invägning i måndagskvällens program stod det klart att Sandra Wikström hade gått ned mest procentuellt och fick därför flytta in på slottet igen.

Näst bäst hade det gått för Johan Bergquist och Mikael Hederstedt. Deltagarna fick rösta vem av dem som skulle få återvända och valet föll på Johan.

– Jag kommer ta varje chans att se till att vi kan stödja varandra, för vi vill ju samma sak och har alla ett och samma mål här och det är att må bra, sade han i programmet när han motiverade varför de skulle välja honom.

Deltagarna gick in i årets tävling som par. På måndagen delades de upp i två nya lag och makten att få forma lagen hamnade efter en tävling hos Simon Kasto. Förutom att dela upp lagen fick han även bestämma vilka av hans motståndare som skulle få träna med vilken tränare.

De flesta blev mycket nöjda – men Aida Ljungberg visade tydligt sin missbelåtenhet.

– Jag önskar att den här dagen aldrig hade existerat, sade hon i programmet.

"Biggest loser" sänds i Sjuan på måndagar och tisdagar.

Mikael Gustavsen/TV4
Sandra Wikström. Pressbild.
Mikael Gustavsen/TV4
Johan Bergquist. Pressbild.