Nyheter Sverige

Dubbelmord i Sollentuna i natt

Polisen spärrade av ett stort område i Sollentuna där två personer knivskars till döds.
Polisen spärrade av ett stort område i Sollentuna där två personer knivskars till döds.

En man och kvinna i 75-årsåldern knivskars till döds i Sollentuna i natt. En misstänkt gärningsman i 35-årsåldern är anhållen. Det finns ett släktförhållande mellan gärningsmannen och offren, uppger polisen för TT.

Offren knivskars i ett radhusområde i Sollentuna på onsdagskvällen. Den misstänkte gärningsmannen är känd av polisen sedan tidigare och är anhållen på sannolika skäl, den starkaste misstankegraden.

– I nuläget kan jag inte berätta någonting mer än att det finns ett släktförhållande. Händelsen var i hemmet eller i anslutning till hemmet, säger Mats Eriksson, kommunikatör på Stockholmspolisen.

På vilket sätt personerna är släkt med varandra vill han inte gå in på. Mannen har förhörts av polisen under natten men polisen är förtegen om vad som har framkommit och motivet är okänt.

Radhusområdet har varit avspärrat under natten och polisen har även hört en hel del vittnen under natten. Boende i området var skärrade efter händelsen.

– Jag skulle gå ut och så blev jag helt darrig. Vi trodde inte att det var här det hade hänt. Vi läste det på Aftonbladet. Man blir ju orolig, sade två grannar till TT i går kväll.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset