Nöje TV

Hon fick lämna "Let's dance"

Tv-profilen Isabel Adrian Angello och danspartnern Fredric Brunberg åkte ur "Let's dance". Arkivbild.
Tv-profilen Isabel Adrian Angello och danspartnern Fredric Brunberg åkte ur "Let's dance". Arkivbild.

Fredagens "Let's dance" bjöd på eldig flamenco, samisk bugg och en nakenkupp signerad Nassim Al Fakir. När jurypoängen och tittarnas röster var räknade blev det Isabel Adrian Angello som fick lämna TV4:s dansprogram.

Liksom förra veckan hyllades dansbandsstjärnan Elisa Lindström av juryn – hennes flamenco i veckans program belönades med säsongens högsta poäng: 26.

– Du pratar om att fånga den rätta känslan, jag tror att alla här kände passionen. Underbart, sade Tony Irving som gav Lindström en åtta i betyg.

Elisa Lindström, som dansar tillsammans med Yvo Eussen, var själv nöjd med dansen då hon fick göra något "eldigt".

– Man har så mycket inom sig, det här är ett så bra tillfälle att få ta fram de här sidorna, sade hon i programmet.

"Gillar inte tävling"

Sämre gick det för tv-profilen Isabel Adrian Angello vars lindyhop inte gick hem hos bedömarna. Hon fick bara elva poäng av juryn, sämst av alla, och tittarna i tv-soffan röstade inte tillräckligt för att Isabel Adrian Angello och danspartnern Fredric brunberg skulle få vara kvar i tävlingen.

– Det är tråkigt, jag ville verkligen dansa vidare, men det är folket och juryn som röstar. Jag gillar inte tävling, men det har varit så kul att dansa, sade Isabel Adrian Angello efter uttåget.

Nakenkuppen

Kvällens största, och mest chockade, jubel fick programledaren Nassim Al Fakir – dock inte för sin kubanska salsa utan efter en nakenkupp.

– Man måste vara öppen och man får inte ha några förutfattade meningar, därför dansar jag naken, sade Nassim Al Fakir, som efter sin dans i bar överkropp klädde av sig in på bara skinnet och joggade helt naken ut ur studion.

Nästa vecka ska de åtta kvarstående paren dansa till en låt som de tillägnar någon närstående.

Christine Olsson/TT
Dansbandssångerskan Elisa Lindström, som dansar med Yvo Eussen, fick högst poäng av "Let's dance"-juryn. Arkivbild.