Trend

I kväll ska Rosing välja kärleken

En 22-årig modell eller en 19-årig egenföretagare? Egill och Hugo är männen som i sista avsnittet av ”Den rätte för Rosing” tävlar om hennes hjärta. Men hur vet man egentligen vem som är rätt i kärlek? En sak är säker i alla fall – de här grabbarna var fel:

Micke Lindgren:

Han och Linda skapade tv-historia när de guppade under täcket i ”Big brother” 2003. Dessvärre blev kärlekshistorien inte långvarig. Men när han dök upp i ”Sanningens ögonblick” i höstas och frågade ”Har du någon gång ångrat att det tog slut mellan dig och mig?” pep lögndetektorn när Linda svarade ”nej”. 

Fadde Darwich:

Kanske det förhållande som gett upphov till flest löpsedlar i svensk historia. Paret träffas på en fest på Tyresö i juli 2004, förlovar sig, blir gravida, gör abort, gör slut, återförenas, planerar bröllop, gör slut, blir ihop, gör slut, blir ihop, gör slut … I dag är relationen dem emellan kylig.

Mikael Westerlund:

I november 2005 presenterar Linda Rosing sin nya pojkvän, pokerproffset Mikael Westerlund, offentligt. Förhållandet håller inte längre än ett par veckor, sedan är Linda och Fadde ihop igen.

Andreas Kleerup:

Kleerup och Linda ses promenera hand i hand i Stockholmsnatten och snart är ryktena i rullning. Carolina Gynning skriver surt på sin blogg: ”Rosing kastar sig över mina leftovers”, Rosing kontrar med ”Gynning är Kleerups leftover. Inte tvärtom” och blogg-kriget är i full gång. Hur det var med romansen förtäljer inte historien …

Mr X

Rykten har gett gällande att Linda under hela inspelningen av ”Den rätte för Rosing” haft en annan pojkvän. Linda Rosing har dock sagt att hon var singel när inspelningen började.