Nyheter Sverige

Ihjälskjuten man inte identifierad

Strax före klockan två på natten ringde flera personer till polisen och larmade om skottlossning i området.
Strax före klockan två på natten ringde flera personer till polisen och larmade om skottlossning i området.

Den man som hittades skjuten på en innergård i Fosie i Malmö i natt är ännu inte identifierad. Mannen uppskattas vara i 30-årsåldern och kroppen har förts till rättsmedicin i Lund för undersökning.

Strax före klockan två på natten ringde flera personer till polisen och larmade om skottlossning i området. Flera patrulller skickades dit och den skjutne hittades snabbt.

Redan under natten genomfördes dörrknackning, men poliser kommer på nytt knacka dörr i området för att få fler vittnesuppgifter.

Tekniker har undersökt platsen och gjort vissa fynd, men vilka kan polisinformatör Linda Pleym inte gå närmare in på. Dessutom har en bil beslagtagits. Den stod nära platsen där den döde mannen hittades och var lite konstigt uppställd. Polisen har utan framgång sökt bilens ägare.

– Vi prioriterar nu att få mannen identifierad och att analysera de fynd som teknikerna gjort, säger Linda Pleym till TT.

Ingen misstänkt person har gripits för dådet.

BJÖRN LINDGREN /TT Nyhetsbyrån
En polispatrull hittade den skjutne mannen på en innergård. Han uppskattas vara i 30-årsåldern, men är ännu inte identifierad.