Nöje Musik TV

Inget mer "Parneviks" med Parneviks

Genom två säsonger har tittarna fått följa familjen Parnevik, bestående av Peg, Mia, Philippa, Phoenix, Penny och Jesper, i TV3:s realityserie "Parneviks". Arkivbild.
Genom två säsonger har tittarna fått följa familjen Parnevik, bestående av Peg, Mia, Philippa, Phoenix, Penny och Jesper, i TV3:s realityserie "Parneviks". Arkivbild.

Det blir inga fler filmade kändisbesök hemma hos familjen Parnevik i Florida. Tisdagens säsongsavslutning av TV3:s reality blir också programseriens sista, skriver Expressen.

– Vi kan inte få ihop det om jag ska vara helt ärlig. Alla barn är utspridda överallt, Jesper spelar golf och det är svårt att få ihop allas schema. Så nej, tyvärr alltså. Det har varit så mycket att vi känner att vi har gjort det jättekul, och det har varit jätteroligt, men nej, tyvärr, säger hon till tidningen.

Kanalen ska ha presenterat en rad nya programförslag för familjen, men än så länge har de inte hittat rätt.

Under två säsonger har familjen Parnevik, som består av Jesper, Mia och deras barn Peg, Penny, Philippa och Phoenix, fått besök av en rad kända personer.

Tidigare i mars släppte Peg sin debutsingel "Ain't no saint" som snabbt passerade Frans Melodifestivalvinnare "If I were sorry" på Spotifys virala lista. Förra veckan klättrade låten till nummer två på den svenska singellistan.

– Hade jag inte varit med i "Parneviks" så tror jag inte att det skulle ha gått lika bra. Jag förstår varför folk tycker att det var lite för lätt för mig, men jag har jobbat lika hårt som alla andra. Jag har alltid velat göra något med musik och tog chansen när jag såg den, sade hon till TT efter låtsläppet.

Vilhelm Stokstad/TT
Peg Parnevik släppte tidigare i mars sin debutsingel "Ain't no saint". Arkivbild.

Läs också