Sport

Juventus drygade ut i serietoppen

Paul Pogba satte Juventus segermål mot Milan.
Paul Pogba satte Juventus segermål mot Milan.

Juventus hamnade i underläge, 0–1, i stormatchen borta mot Milan i italienska ligan i fotboll – men det är allt annat än enkelt att besegra tabellettan för närvarande.Turinlaget vände till 2–1 och är uppe i 22 matcher i följd utan förlust, varav 21 segrar.

Juventus har nio poäng tillgodo på ligatvåan Napoli, som möter jumbon Verona på söndagen, och är med sex omgångar kvar på god väg mot en femte titel i rad.

Mario Mandzukic kvitterade till 1–1 i den 27:e minuten och Paul Pogba satte segermålet på en halvvolley efter hörna halvvägs in i andra halvlek. Alex gav Milan ledningen i den 18:e minuten.

Inters anfallare Mauro Icardi bjöd på talmagi borta mot Frosinone i italienska ligan i fotboll. I sin 100:e Serie A-match gjorde den 23-årige argentinaren sitt 50:e mål och såg till att Milanolaget håller sig kvar i kampen om den tredje och sista Champions League-platsen.

Inter dominerade den första halvleken utan att få utdelning. I den andra hade gästerna marginalerna på sin sida. Nästjumbon Frosinone träffade målramen två gånger innan Icardi satte pannan till Ivan Perisics inlägg och styrde bollen över hemmamålvakten Nicola Leali i den 74:e minuten.