Nöje TV

Lindorff fick lämna "Let's dance"

Linda Lindorff och danspartnern Kristjan Lootus fick lämna "Let's dance". Arkivbild.
Linda Lindorff och danspartnern Kristjan Lootus fick lämna "Let's dance". Arkivbild.

Hennes dansfusion fick bättre betyg än hennes tango, men det räckte ändå inte för att Linda Lindorff skulle ta sig vidare till semifinalen av "Let's dance". – Det har varit på känn, sade hon efter uttåget.

I fredagens kvartsfinal i "Let's dance" bjöd de kvarstående fyra dansparen på två danser vardera – en som tolkade ett av de fyra elementen och en så kallad fusion där flera danser vävdes samman.

För "Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff och danspartnern Kristjan Lootus blev deras blandning av vals, tango och cha cha det sista paret gjorde i tävlingen.

– Jag känner att jag har varit med länge och det känns väldigt bra. Kvartsfinal är fantastiskt och jag är så stolt över allt vi har gjort, sade Linda Lindorff i TV4:s eftersnackprogram "After dance".

– Om man gör det här vill man så långt som möjligt, men man ser ju också konkurrensen. De två yngre tjejerna, Bianca och Elisa, har fått väldigt höga poäng av juryn och det är det svårt att matcha. Sedan har vi en skidlegend som har vunnit VM-guld, det är också svårt att tävla med.

"Var skitbra"

Vidare till nästa veckas semifinal gick i stället Elisa Lindström, Thomas Wassberg och Bianca Ingrosso. Den senares eldiga cha cha gav Ann Wilson gåshud och fick hela juryn att ta fram sina högsta poäng.

– Ditt uppdrag var att hitta eld och du gjorde alla fyra elementet. Det här var skitbra, sade Tony Irving som även kallade Bianca Ingrossos andra dans för "superb".

Varnar för Wassberg

Även om Thomas Wassberg fick lägst poäng av juryn i fredagens program ville Tony Irving efteråt höja ett varningens finger för den före detta längdskidåkaren.

– Thomas Wassberg är en tävlingsmänniska, han kanske har lurat allihop. Det gäller inte att toppa i kväll, man ska toppa om två veckor och jag har en känsla av att Thomas och Malin har en överraskning till oss, sade Irving i "After dance".

Christine Olsson/TT
Tony Irving varnar för Thomas Wassberg och danspartnern Malin Watson. Arkivbild.