Nöje TV

Lindorffs plan för att rädda dansen

Linda Lindorff bars ut ur danslokalen av Kristjan Lootus efter skadan.
Linda Lindorff bars ut ur danslokalen av Kristjan Lootus efter skadan.

Linda Lindorff tänker inte ge upp "Let's dance" – trots att läkare avråder henne från att dansa vidare.

På sin blogg berättar "Bonde söker fru"-programledaren nu om sin plan för att kunna medverka i programmet på fredag. Hon ska träffa danspartnern Kristjan Lootus och ändra koreografin så att hon kan genomföra dansen trots sin skada.

"Som Kristjan säger, det är ju ändå bara höger höft som är skadad, och även om den påverkar mycket så kan man utnyttja resten av kroppen till att göra en fin och ändå rätt passionerad samba. Han ska ta bort vissa steg som absolut inte går att genomföra och byta ut mot bland annat ett par salsasteg som är mycket snällare mot höfterna", skriver Lindorff på bloggen.

Hon tackar också sina följare för stöd och kärlek:

"Ni har gjort så att jag vill kämpa och på fredag ska jag visa er min kärlek tillbaka när jag går in där och dansar min samba för er. Den kommer kanske inte vara det vackraste ni sett men den kommer att vara innerlig och gjord med massor av kärlek."

Det var under onsdagens "Let's dance"-repetitioner som Lindorff skadade sig, Hon drabbades av en blödning i sätesmuskeln samtidigt som muskelfibrer gick av på grund av en bristning.

– Det var som att någon sköt mig i höften med ett paintballgevär, har hon tidigare sagt till TT om skadan.