Metromode Nyheter Sverige

Metro Modes bloggare pratar vårens trender på modeveckan

Niklas Berglind och Fanny Ekstrand ska diskutera vårens hetaste mode.
Niklas Berglind och Fanny Ekstrand ska diskutera vårens hetaste mode.

Metro Mode bjuder in till modevisningar och bloggevent under modeveckan i Nordstan, Göteborg. Metros modebloggare Niklas Berglind och Fanny Ekstrand diskuterar vårens hetaste mode.

Mellan 29 mars och 3 april pågår modeveckan i Göteborg, arrangerat av Nordstan. På torsdagen, den 31 mars, anordnar Metro Mode ett bloggevent. Klockan 17 pratar modebloggarna Niklas Berglind och Fanny Ekstrand om vårens hetaste mode. 

– Den här våren är modet väldigt spretigt, det finns något för alla. Det allra hetaste är 70-talstrenden och mocca men det är också väldigt mycket 90-tal, så det är en cool mix, säger Niklas Berglind.

LÄS MER: 11 snygga budgetköp du behöver i din vårgarderob

Fanny Ekstrand sitter också i juryn för tävlingen #gbgbästklädda som utser Göteborgs bäst klädda man och kvinna. Reglerna är enkla: Nominera dig själv eller någon du känner genom att lägga upp en bild på Instagram med hashtaggen #gbgbästklädda.

Det enda kriteriet för tävlingen är att den nominerade måste ha någon anknytning till Göteborg – personen måste komma från, bo eller jobba i staden. Vinnaren utses klockan 17.30 den 31 mars. Priset är ett presentkort på 2000 kronor.

LÄS MER: Så får du in vårens retrosport i din stil

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset
Mer om Nöje