I samarbete med Refunder
Native

Nu är Hongkong-tävlingen avgjord

Många var med och tävlade om en resa för två till trendiga Hongkong. Här är vinnaren som får åka på en lyxig semester till storstaden.

I samarbete med Refunder, som ser till att du får återbäring på det du shoppar, utlystes en tävling där en person kunde vinna en resa för två till trendiga Hongkong. I priset ingår flygresa till och från den kinesiska storstaden samt boende på ett fyrstjärnigt hotell. Nu står det klart att vinnaren av det lyxiga priset är Urban Andreas Johansson från Gävle. 

Grattis! Hur känns det?

– Jag trodde inte på det, det händer ju inte att man vinner sådant här. När jag fattade att det kanske stämde.  Jag har fortfarande inte förstått att det är på riktigt, men det känns ju hur fett som helst. Min enda relation till Kina hittills är att jag läste språklinje på gymnasiet och då läste kinesiska i två år så jag kan säga ”hej” och ”tack”, säger Urban Andreas Johansson.

Han tog hem priset genom att svara rätt på frågan hur många butiker som är anslutna till Refunder (fler än 600 stycken) och genom den här fyndiga motiveringen:

”HJÄLP! Jag har tindrat och dejtat sedan urminnes tider. Både i hjärtat och plånboken det många gånger svider.
Nu har jag lyckats få en väldigt fin mänska på kroken, men brist på idéer på fascinerande dejter gör mig ganska molloken.
För att ta det till nästa nivå behöver jag komma på något riktigt ballt, och för att detta ska bli till räknar jag med Refunders hjälp kallt.
Att det kan bli något seriöst mellan oss det har jag på känn, men för att låsa det hela behöver jag nog åka till Hong Kong med min vän!”

Har du frågat om personen ifråga vill åka med på resan?

– Ja, jag har ringt och frågat och personen har tackat ja till att åka med så det känns ju lovande.

Vad ser du mest framemot att göra i Hongkong?

– Shoppingen ska ju vara grym där så det känns som prio ett. Sedan vill jag också kolla in buddhastatyerna och de lugnare områdena.

Urban Andreas Johansson har vunnit resan för två till Hongkong. Foto: Privat

Så fungerar Refunder – återbäring på alla köp när du nätshoppar

• När du shoppar i någon av de nästan 600 butiker som är anslutna får Refunder provision.

• Den provisionen delar Refunder med dig som kund i form av riktiga kronor och ören tillbaka på ditt konto.

• Samtidigt fungerar Refunder som en komplett nätshoppingportal med mängder av erbjudanden inom allt från makeup och kläder till möbler och hotellnätter.

• Att ansluta dig till Refunder tar ett par sekunder via e-post, Facebook eller Paypal och kostar självklart ingenting. Sen är det bara att näthandla som vanligt samtidigt som återbäringen samlas på ditt konto. Så fort du har samlat över 100 kronor kan du föra över dem till ditt bankkonto.

Kom igång med Refunder nu med en gång!

Artikeln är ett resultat av ett annonssamarbete och innehållet är sponsrat av annonsören.

Den här artikeln är inte framtagen av Metros redaktion utan av vår kommersiella avdelning för Native Advertising.