Sport

Olsson ska sommarprata om känslor

Johan Olsson. Arlkivbild.
Johan Olsson. Arlkivbild.

Johan Olsson ska prata om sina känslor och intryck han fått inom skidåkningen, Kim Källström vill beskriva vägen från fotbollens grusplaner till de största mästerskapen.Och Carolina Klüft har inte bestämt om hon ska berätta vem hon verkligen är i årets Sommarprogram i P1.

De här tre, plus MMA-stjärnan Alexander Gustafsson och den blivande förbundskaptenen i fotboll, Janne Andersson, är sportprofiler som ska vara sommarpratare i P1 i sommar.

Johan Olsson säger till Radiosporten att det blir mycket snack om skidåkarkarriären.

– Men det blir kanske mer om känslorna och vad som hänt när inte kamerorna varit på, vad som hänt i skallen på mig och vilka upplevelser och intryck jag haft, säger Olsson.

Kim Källström säger till Sveriges Radios webbplats att han vill "ge en inblick i hur det är att vara professionell fotbollsspelare". Han lär säkert berätta om hur det var att spela i EM i Frankrike, som snart börjar.

Den förra sjukampsstjärnan Carolina Klüft säger att hon funderat länge på vad hennes Sommarprogram ska handla om.

– Ska jag fokusera på mina prestationer och berätta om alla mina guld eller ska jag vara helt naken inför mig själv och berätta vem jag verkligen är? Mina funderingar kommer att fortsätta i Sommar, säger Klüft till Sveriges Radio.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset