Sport

Olsson vill få sista ordet

Martin Olsson har tråkats av lagkamraterna och irländarna Wes Hoolahan och Robbie Brady inför matchen imorgon. Men han hoppas ge svar på tal.
Martin Olsson har tråkats av lagkamraterna och irländarna Wes Hoolahan och Robbie Brady inför matchen imorgon. Men han hoppas ge svar på tal.

Wes Hoolahan och Robbie Brady har gjort sitt yttersta för att tråka lagkamraten Martin Olsson.På Stade de France ska Sveriges vänsterback se till att få sista ordet.– Vi vill bara ha tre poäng, säger han inför EM-starten mot Irland.

När det stod klart att Irland och Sverige skulle ställas mot varandra i Frankrike inleddes gnabbandet. Norwichs irländska landslagsduo, Wes Hoolahan och Robbie Brady, slöt sig samman och "attackerade" Martin Olsson.

– De har snackat ganska mycket. De har snackat om att Zlatan (Ibrahimovic) ska få hårda tacklingar, att det blir 3–0 till dem och hit och dit, säger Olsson.

– Men jag går inte in i det snacket.

Hetsandet höll i sig fram till ett par veckor sedan.

Sedan blev allt bara tyst.

– Jag hade kontakt med honom (Brady) för två veckor sedan. Efter det svarade han inte. Vi skulle ha träffats när vi var utomlands tillsammans men då svarade han inte på sms, säger Olsson.

På måndagskvällen ställs Martin Olsson mot Hoolahans och Bradys Irland.

Svensken har redan bestämt sig för hur han ske ge igen för säsongens alla tråkningar: Tre poäng.

Och något tröjbyte med Robbie Bradey på Stade de France är Olsson inte alls sugen på.

– Då får han i så fall byta med mig, säger han.

Måndagskvällens möte mellan Sverige och Irland i Paris börjar klockan 18.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset