Nyheter Världen

Polis söker misstänkt mördare i Ohio

Polisen sätter upp en vägspärr utanför brottsplatsen i Pike County i USA-delstaten Ohio.
Polisen sätter upp en vägspärr utanför brottsplatsen i Pike County i USA-delstaten Ohio.

Sökandet fortsatte på lördagen efter en eller flera gärningsmän som mördat åtta familjemedlemmar i den amerikanska delstaten Ohio.

Polisen larmades till mordplatsen, tolv mil öster om staden Cincinnati i Ohio, i fredags morse lokal tid. I tre olika hem hittades fem vuxna och två barn som uppges vara släkt. Flera av offren ska ha legat i sina sängar när de sköts, uppger en polis för nyhetsbyrån AFP. Alla ska ha skjutits i huvudet, enligt delstatens statsåklagare.

Polisen hittade även en åttonde död person på en plats fem mil därifrån. Från början misstänktes det vara gärningsmannen som skjutit sig själv, men enligt senare preliminära bedömningar rör det sig antagligen om ytterligare ett offer.

Polis uppmanade boende i området att vara försiktiga och låsa sina dörrar, då man misstänkte att en eller flera gärningsmän var på flykt.

Tre barn, ett fyra dagar gammalt, ett sex månader gammalt och en treåring, överlevde. Den nyfödda hittades i sin säng bredvid sin döda mor, skriver Fox News. Enligt amerikanska medier kan en eller flera skyttar vara på fri fot.