Sport Sport-topp

Rashfords framgångssaga fortsätter

Framgångssagan fortsätter för Manchester Uniteds 18-årige anfallstalang Marcus Rashford. Han finns med i den definitiva 23-mannatrupp som Englands förbundskapten Roy Hodgson nu har presenterat.

Marcus Rashford har gjort elva mål på 18 matcher sedan han debuterade i United i februari. Han gjorde mål efter tre minuter i sin landslagsdebut mot Australien i fredags och platsen i Hodgsons engelska EM-trupp kom dagen efter att han signerat ett nytt lukrativt fyraårskontrakt med United. Precis som Michael Owen (VM 1998) och Wayne Rooney (EM 2004) får han nu mästerskapsdebutera som tonåring.

En uttagning av Rashford misstänkte många skulle gå ut över Liverpoolanfallaren Daniel Sturridge, som dras med en vadskada och inte fanns med i fredagens landskamp. Men Sturridge finns med som en av fem anfallare i Englands trupp.

Från den preliminära trupp som Roy Hodgson tidigare tagit ut försvinner Leicesters Danny Drinkwater och Newcastles Andros Townsend, samt Fabian Delph, Manchester City, som är skadad.

"Besviken över att inte vara en av de 23. Det hade varit en fantastisk upplevelse att få komma till EM. Lycka till, grabbar", skrev Danny Drinkwater på Instagram.