Nöje Musik TV

Saraha: "Andra chansen, när är det?"

Saraha gjorde entré i de svenska tv-sofforna på lördagskvällen. Den 5 mars är det dags igen, i Andra chansen.
Saraha gjorde entré i de svenska tv-sofforna på lördagskvällen. Den 5 mars är det dags igen, i Andra chansen.

Ännu en debutant är vidare i tävlingen. Sara "Saraha" Larsson får tävla vidare i Andra chansen med låten "Kizunguzungu". – Det var så roligt – och nu kommer jag att få göra det igen! säger hon till TT.

Saraha har länge varit en etablerad artist i Tanzania där hon växte upp, men hon har varit nästan helt okänd i Sverige. Fram till nu.

Inför Andra chansen i Halmstad ska hon "repa vidare på numret, slipa på det och försöka vara ännu grymmare". Men det är en lite förvirrad artist som just har tagit emot den glada nyheten på scenen.

– Jag hade inte riktigt tänkt så långt, jag har varit så fokuserad på den här kvällen att jag knappt har tänkt på det. Det slog mig just att "Andra chansen? När är det?", säger hon med ett skratt.

Förutom Melodifestivalen väntar mer ny musik från Saraha. Hon har skrivit nya låtar och ska in studion. När det kommer att ges ut är inte bestämt – men det kommer att bli snart, lovar hon. Hon fortsätter på afropop-spåret men kommer att röra sig mer mot det "mjuka östafrikanska" än det "hårdare och kaxigare västafrikanska".

Men innan det är dags för studion ska hon fira kvällens resultat. På frågan "hur?" svarar hon med ett utropstecken:

– Champagne!