Nöje Musik TV

Tv-kanalerna hyllar Olle Ljungström

Den avlidne artisten Olle Ljungström hedras i TV4. Arkivbild.
Den avlidne artisten Olle Ljungström hedras i TV4. Arkivbild.

TV4 hedrar Olle Ljungström genom att sända hans avsnitt av "Så mycket bättre" i repris i kväll. Sändningen inleds klockan 22.15 och programmet kommer också att finnas tillgängligt på TV4 Play.

– Det är vårt sätt att hylla en bortgången stor svensk konstnär och artist som vi hade det stora nöjet att få ha med i säsong tre av "Så mycket bättre". Det är på sin plats att reprisera den episoden som är en av de starkaste och roligaste och bästa episoderna i programmets historia – mycket tack vare Olle själv, säger Martin Nygren, exekutiv producent för programmet.

Förutom Olle Ljungström medverkade Darin, Miss Li, Maja Ivarsson, Magnus Uggla, Pugh Rogefeldt och Sylvia Vrethammar i programmet.

Även SVT hyllar den nyligen bortgånge artisten genom att visa "En film om Olle Ljungström" på söndag klockan 14.00. I den timmeslånga dokumentären från 2009 har filmaren Jacob Frössén följt Ljungström under tre år.

FREDRIK SANDBERG / TT
Olle Ljungström medverkade i TV4:s "Så mycket bättre" tillsammans med Sylvia Vrethammar, Maja Ivarsson, Pugh Rogefeldt, Linda "Miss Li" Carlsson och Magnus Uggla. Darin var också med, men saknas på bilden. Arkivbild.