Sport Nyheter

Utredningen mot Lindbäck läggs ner

Antonio Lindbäck. Arkivbild.
Antonio Lindbäck. Arkivbild.

Polisutredningen mot Antonio Lindbäck läggs ner. Speedwayföraren har varit misstänkt för ett brott som kunnat ge flera års fängelse.

– Det känns helt fucking jävla underbart. Jag vet mycket väl vad jag har gjort. Och nu vet alla att det är över, säger Lindbäck till Expressen.

Enligt Lindbäcks advokat Åke Broné har förundersökningen lagts ner på grund av att utredningsmaterialet inte räcker till för att bevisa brott, skriver Nerikes Allehanda.

Indianernas stjärnförare grips efter en elitseriematch i början av juni.

– Det har varit jobbigt. Det är speedwayen som har gjort att jag har hållit ihop, att man fått fokusera på annat. Vissa dagar har man absolut inte velat gå upp ur sängen. För mig och för min familj är det skönt att det är över. Även om jag vet att jag är oskyldig, så är det väldigt obehagligt bara att det ligger en anklagelse över mig. Nu är det borta. Nu kan jag fortsätta med mitt liv och gå framåt och göra det jag ska göra, säger Lindbäck till Expressen.

"Beslutat var väntat från vår sida och har tyvärr dragit ut för långt på tiden bland annat på grund av att åklagaren haft semester, skriver Åke Broné i ett pressmeddelande.

Nästa artikel inom Metro Music:
Zara Larsson kan få musikexportpriset