6 saker som restaurangpersonal erkänt att de gjort

1. Mosat en spindel direkt ner i en hamburgare

2. Lagt ner olika typer av kroppsbehåring i maten – med flit

3. Nyst och sedan torkat näsan med ett hamburgerbröd

4. Spottat i den ”rättade” beställningen innan de skickat tillbaka den till kunden

5. Plockat upp saker som legat på golvet och serverat det

6. Armhålor och stjärtar ska ha torkats av med olika typer av mat

Källa: Quora

Det finns skräckhistorier och myter som sprids kring hur personalen på snabbmatsställen inte alltid behandlar maten som säljs rätt. En spottloska i hamburgaren eller ett slick på brödet innan det går tillbaka till en kund som inte varit nöjd med sin rätt är populära urbana myter. Nu visar det sig att det är sant, skriver the Mirror.

►LÄS MER:  Sofia, 19, fick larv i hamburgare på McDonald's

Det var på frågesajten Quora, där internetanvändare kan fråga vem som helst vad som helst, som ämnet lyftes i veckan. Och före detta köksarbetare lyfte på lockat och svarade: Ja, vi har mixtrat med din mat om vi tyckt du var en jobbig kund.

Bland annat erkändes att man torkat sin snoriga näsa med hamburgerbröd, skickat ut burgaren till kunden och skämtsamt kallat den nya hamburgaren för ”Double bacon sneeze burger” (dubbel bacon och ny-burgare) i köket.

►LÄS MER:  Din burgare kan se klar ut – men vara full av bakterier

Ännu en inte så rolig historia handlade om att en skopa, som i vanliga fall använder till kyckling nuggets, brukades för att plocka upp bajs med, för att senare återanvändas som nuggets-skopa.

Om det är engångsföreteelser det rör sig om eller ifall händelserna varit återkommande nämns inte på frågesajten. Det avslöjas heller inte vilka restauranger som mastsnusket förekommit på, utöver att händelserna utspelat sig på populära snabbmatställen.