Uppgiften togs snabbt bort från Michelins officiella hemsida, men nyheten var redan ute.

Metro ringde upp kocken, som gjort en kometkarriär.

– Det är ju fantastiskt naturligtvis. Enligt Michelin finns det ingen som kommit från en annan bransch och så snabbt fått en stjärna, så det är otroligt. Jag visste att det vi gjorde var bra, men att så snabbt få en stjärna trodde jag aldrig, säger han.

Så sent som den 1 juli
i fjol öppnade den självlärde kocken sin restaurang
i Chiswick, London. 

Folk i hans närhet trodde att han blivit galen när han lämnade en karriär som affärsjurist för att gå ”all-in” i sin nya krog.

Nu, ett drygt år senare, har han en Michelin-stjärna och en restaurang fylld av stamkunder. Och detta i en av världens mest konkurrensutsatta städer, London.

Hur har dagen sett ut?

– Jag har suttit med Guardian, Evening Standard, Times, BBC och annan media hela dagen. Alla är i extas över den här unika händelsen. Jag själv har bara pratat och druckit champagne. Jag är inne på min andra flaska, jag tänkte vara fullkomligt berusad under servering idag.

Jaså, du stänger inte restaurangen i kväll?

– Nej fan, vi kör som vanligt.