Belgien och Italien gör upp om tätpositionerna – Sverige och Irland får bråka om tredjeplatsen.

Eller ändrar Zlatan Ibrahimovic på det faktumet?

– En av världens bästa spelare, säger belgiske lagkaptenen Eden Hazard inför mötet med Italien i Lyon.

Världstvåa. En startelva fylld av världsstjärnor. En gyllene generation som nu får göra sitt andra raka internationella mästerskap. Förväntningarna är stora på Belgien i årets EM.

– Hela vår gyllene generation har väntat på det här, chansen att ta guld. Många tror att vi kan lyckas och nu är det upp till oss att visa det, säger Belgiens lagkapten Eden Hazard.

"En stor spelare"

Ända sedan grupp E tog form vid lottningen i Palais des Congrès i Paris i mitten av december har det basunerats ut att Belgien och Italien gör upp om plats ett och två – Sverige och Irland får kriga om att bli trea och hoppas att poängen räcker för en plats i åttondelsfinalerna.

TT: Håller du med om att ni och Italien är favoriter och att Sverige och Irland får slåss om tredjeplatsen?

– Sett till kvaliteter i trupperna är vi kanske favoriter, men Sverige är med och har en stor spelare, en av världens bästa spelare, säger Hazard och tänker naturligtvis på en viss Zlatan Ibrahimovic.

– Vi kommer att göra allt som står i vår makt att toppa gruppen så att alla får se vad Belgien går för, fortsätter mittfältaren.

"Hoppas på final"

Drömmen är att spela finalen på Stade de France den 10 juli.

– Vi hoppas att vi kan nå finalen. Men vi får se – I EM är alla matcher svåra. Vi såg det med England och vi såg det även med Frankrike. Vi får ta ett steg i taget, säger 25-åringen.

Det första steget är mot Italien på måndag på Parc OL i Lyon. Då ställs Hazard mot sin kommande tränare i Chelsea – Italiens avgående tränare Antonio Conte.

– Jag är glad över att få spela mot min framtida tränare, och jag hoppas att jag kan visa honom mina kvalitéer, säger Eden Hazard.