Aleks om sitt...
  • ...Drömsamarbete – Jag har drömsamarbeten men det är tyvärr inte med några svenska artister. Det skulle vara grymt att göra något med Common.
  • ...Drömspelning  – Jag har inte tänkt så mycket på det. Jag säger Ung 08, haha. Hur jag går vidare efter det? Då drömmer jag om att spela på Malmöfestivalen den 21 augusti. 
  • ...Nya sidoprojekt – Jag har lite grejer på gång. Jag kan säga att det handlar om kläder som jag har designat. Det kommer enklare plagg snart och mer kläder nästa år.

”Han har aldrig varit så avslappnad och sjungit ut så pass. Spelningen markerar sannolikt en milstolpe, nu är Aleks en fullfjädrad artist.” 

Det skrev Metros recensent Ametist Azordegan efter soulsångaren Aleks spelning på Way Out Wests klubbdel Stay Out West i fredags och delade ut fem Glober. 

Även Göteborgs-Posten gav högsta betyg för hans spelning i Annedalskyrkan.
– Det är helt sjukt att jag fick fem poäng av båda, säger Aleksandar ”Aleks” Manojlovic, 29, och fortsätter:
– Jag var nervös innan eftersom jag skulle spela i en kyrka. Jag gillar inte att spela i tempel. Men det var galet bra akustik och grym stämning därinne.

Från en festival till en annan – i kväll klockan 22.20 intar Aleks stora scenen på Ung 08-festivalen i Kungsträdgården i Stockholm.
– Jag kommer att göra mitt bästa. Hoppas det blir bra stämning och att allt är mysigt, säger han.

I höst kommer Aleks att fortsätta turnera men i mindre skala och ge en rad klubbspelningar.
– Jag kommer att spela ihop med en annan artist, vem är hemligt än så länge, säger han.

Så fort han får tid vill han i studion igen och jobba på nästa album.
– Jag har svårt att säga ett datum men jag hoppas att jag har något färdigt nästa år, säger Aleks.