Artisten Elisa Lindström, programledaren Alexander Hermansson och dansarna David Watson och Jeanette Carlsson är klara för "Let's dance live", den turnerande showversionen av TV4:s danstävling "Let's dance".

Lindström medverkar i den pågående säsongen av "Let's dance" och Hermansson slutade på fjärde plats i fjolårets upplaga.

"Efter att jag medverkat i programmet så kände jag att jag inte dansat färdigt. Nu får jag äntligen chansen att ta vid där jag slutade", säger Hermansson i ett pressmeddelande.

Sedan tidigare är det klart att programledaren Steffo Törnquist och dansaren Cecilia Ehrling, som slutade på en andraplats i programmet för två säsonger sedan, ska följa med på turnén.

"Let's dance live" leds av programledaren David Hellenius samt jurymedlemmarna Tony Irving, Ann Wilson och Cecilia Lazar. Två av stoppen blir Scandinavium i Göteborg respektive Globen i Stockholm.

Turnéplan: 14/10 Karlstad, 15/10 Leksand, 22/10 Malmö, 29/10 Linköping, 30/10 Gävle, 5/11 Göteborg, 6/11 Jönköping, 12/11 Stockholm, 18/11 Luleå, 19/11 Örnsköldsvik.