Mindre än en månad efter attacken under spelningen på Le Bataclan var Eagles of Death Metal tillbaka i Paris på måndagen.

Bandet gästade U2:s konsert på AccorHotels i staden, och i ett inlägg på Facebook tackar de nu kollegorna för stödet:

"Tar inte ledigt"

"Vi vill rikta vårt hjärtliga tack och uppskattning för allt våra bröder i U2 har gjort för oss i efterspelet till attackerna den 13 november", skriver Eagles of Death Metal på sin sida, och tillägger att eftersom onda människor aldrig tar ledigt kan rocken inte göra det heller:

"Vi är otroligt tacksamma mot U2 för att de gav oss tillfälle att återvända till Paris så snabbt, och för att de delade med sig av rockens helande kraft med så många vackra människor – våra vänner – i denna fantastiska stad. Tack till Bono, The Edge, Larry och Adam och deras underbara management, och tack Frankrike", skriver bandet vidare.

Återvände till Bataclan

De skriver också att kärlek, glädje och musik alltid kommer att besegra terror och ondska, och bandet lovar att fortsätta den "goda kampen" när de återupptar sitt turnerande 2016 – med löfte att återvända till Paris i februari.

På tisdagen återvände bandet till Le Bataclan. De ska ha blivit märkbart rörda av alla blommor och hälsningar utanför konsertlokalen och tillbringade en stund med att läsa några av alla kort som har lämnats på platsen.