Fakta: Irving och Hallberg

Tony Irving: Född 1966 i Ainsworth i England. Professionell dansare, danstränare och domare i tävlingsdansformerna ballroom, latin och disco freestyle. Flyttade till Sverige 1993, blev rikskänd som en av jurymedlemmarna i TV4:s dansprogram "Let's dance" 2006.

Jonas Hallberg: Född 1971 i Köping. Stylist som bland annat har skapat klädstilar åt Cameron Diaz, Megan Fox och Scarlett Johansson. Blev känd för den breda publiken när han medverkade som coach i "Top model". Deltog i "Let's dance" förra året.

Ryggsäck, fjällvandring och camping är kanske inte det första man tänker på när det gäller Tony Irving från Let’s dance. Men faktum är att han hyr husbil varje sommar och älskar att kajka runt i Sverige. I Sjuans nya programserie "Camping queens", tar han med vännen och stylisten Jonas Hallberg ut på campingäventyr.

– Vi bor i en husbil och transporterar oss runt med den till olika platser där vi träffar lokalbefolkningen och en del kändisar, säger Tony Irving.

I programmet reser de runt hela Sverige. Första stoppet är Marstrand där de träffar deckarförfattaren Camilla Läckberg och hennes pojkvän Simon Sköld. Men det blir också fjällvandring och ett besök backstage på Malmöfestivalen och Tony Irving utsätter den campingovane Jonas Hallberg för olika utmaningar, som höghöjdsbanor, lerduveskytte och fiske.

– Att se Jonas göra allt detta är underhållning i sig. Det är som "Fångarna på fortet" i verkligheten, säger Tony Irving.

– Och det roliga är att han utmanar mig också. Till exempel hur jag ska se till att servera honom lyxmat när vi är uppe i fjällen.

Det första avsnittet av "Camping queens" sänds den 1 mars.