Naturligt Blon

I verkligheten är Christina Hendricks inte alls rödhårig, utan blond. Stjärnan började färga håret rätt vid tio års ålder efter att ha sett "Anne på Grönkulla" på tv, berättar hon för Daily Mail, och har fortsatt sedan dess. 

Rödhåriga "Mad Men"-stjärnan Christina Hendricks kan spela skandalblondinen Anna Nicole Smith i en kommande film. Enligt brittiska Daily Express har cheferna på tv-kanalen Lifetime fått upp ögonen för 37-åringen när de sett henne i en blond peruk. 

Hendricks huvudkonkurrent sägs vara Jenny McCarthy, som haft roller i bland annat "Two and a Half Men" och varit tillsammans med Jim Carrey.

– Producenterna gillar dem båda och det kan krävas en sista audition för att avgöra vem som får en av de mest eftertraktade rollerna i Hollywood just nu, säger en källa till Daily Express. 

Det ryktas också att 72-årige James Cromwell ska spela Anna Nicoles make J Howard Marshall, som dog 90 år gammal bara ett drygt år efter giftermålet. 

Anna Nicole Smith dog 2008 av en överdos. Hennes liv var kantat av skandaler och tragik, något som bland annat kunnat följas i en dokusåpa.