I lördagskvällens avsnitt av "Så mycket bättre" i TV4 låg fokus på Lisa Nilsson. Det blev steppdans, vin och förstås tolkningar av hennes hits.

Sven-Bertil Taube tog den allra största, "Himlen runt hörnet", och överraskade alla när han avslöjade att han inte hade hört låten tidigare.

– Jag som förstås är den enda som inte har hört den här fantastiska visan förrän just nu. Jag har befunnit mig på annan plats, det är märkvärdigt, sade han i programmet.

"Så skönt"

Lisa Nilsson, som älskar den Mauro Scocco-skrivna låten men samtidigt beskriver den som ett "tvångsäktenskap", uppskattade Sven-Bertil Taubes ovetskap om "Himlen runt hörnet".

– Så skönt att den där jävla låten, som följt mig så nära, kunde vara icke-existerande. Eller du vet, det här är en svensk klassiker eller så är det ingenting alls, bara en låt i världsrymden bland alla andra låtar, säger Lisa Nilsson till TT.

"Feministisk smash"

När Sven-Bertil sedan tog med hela gänget ut och framförde låten i det gröna tillsammans med en vitklädd orkester var det flera av artisterna som fällde tårar.

– Jag blev imponerad av min egen muskelkontroll i ansiktet för inombords ville jag bara skrika rakt ut. Det var så många bottnar i den upplevelsen, med just Sven-Bertil och livet och låten och Gotland och alltihop, säger Lisa Nilsson.

Annars var hon mest imponerad av Miriam Bryants tolkning av "Allt jag behöver".

– Att hon vände på begreppet. Man sitter inte hemma och gråter över en karl som lämnat en, man hittar en bättre karl. Det finns en sådan feministisk smash och upprättelse i det, man får lov att vara arg. Det var jäkligt befriande och det som förvånade mig mest, säger Lisa Nilsson.