Fakta: Årets deltagare

Alexander D’Rosso, 25 år, Huddinge

Claudia Tahvanainen, 25 år, Eskilstuna

Cornelia Gyllborg, 21 år, Nacka

Donik Hamiti, 21 år från Kristianstad

Hampus Marcussen, 23 år, Hudiksvall

Isabella Östberg, 20 år, Tumba

Jiar Raza, 21 år, Göteborg

Matilda Lindegren, 22 år, Köping

Sebastian Stenberg, 26 år, Gustavsberg

Vasana Osinska, 23 år, Malmö

Fakta: "Paradise hotel"

Tio singlar checkar in på ett lyxhotell i Mexiko för att sola, festa och spela ett socialt spel. Tävlingen går ut på att bilda par och varje vecka checkar nya deltagare in. Den som blir utan en partner vid parceremonin tvingas lämna spelet.

Årets säsong blir den åttonde svenska upplagan av programmet och för fjärde året leds det av Malin Gramer. 2014 hyllades "Paradise hotel" som årets dokusåpa på tv-galan Kristallen.

Bland tidigare års deltagare finns bland andra Samir Badran, Marwan "Marre" Hitti, Natacha Peyre och Jackie Ferm.

Inför årets säsong har de tidigare deltagarna Aina Lesse och Saga Scott åkt på en castingturné i Sverige för att hitta årets första deltagare. Tittarna har fått följa uttagningen i "Paradise hotel: förspelet" på TV3 Play och till slut var det Hampus Marcussen från Hudiksvall som tog hem VIP-biljetten. Förra årets förspelsvinnare, Robin "Mos" Andersson och Josefin Caarle, vann till slut hela säsongen.

"Paradise hotel" visas i TV3 med start 5/9.

Årets deltagare i dokusåpan "Paradise hotel" träffades på fredagen i Stockholm för att tillsammans se de första avsnitten och sedan möta pressen.

– Det var jävligt kul att se, fan vad jag skrattade. Det var roligt, säger Hampus Marcussen.

Han blev den första deltagaren att presenteras till årets säsong efter att ha vunnit "Paradise hotel: Förspelet". En extra press – fjolårets "Förspelet"-vinnare, Josefin Caarle och Robin "Mos" Andersson, vann som bekant sedan hela "Paradise hotel".

– Jag tyckte att det var jobbigt att ha vunnit förspelet. Folk var så här "han har säkert en fördel, han har ett extraliv". Så i början var det tungt, då ville folk ha ut mig för att jag hade vunnit "Förspelet", säger Hampus Marcussen.

Ingen dans på rosor

Deltagarnas mål med "Paradise hotel" skiljer sig annars åt. En del vill verkligen spela spelet – andra vill mest ha så kul som möjligt.

– Jag ville vara med för att vinna hela skiten och få en jätterolig upplevelse i livet. Det är inte många som får möjlighet att vara med på det här, säger Matilda Lindegren.

Som vanligt är det dock inte bara fest och flärd på hotellet.

– Jag trodde att det skulle vara som en dans på rosor men det var det verkligen inte. Det är så starka känslor, starka reaktioner, allt är intensivt, säger Vasana Osinska om inspelningarna men tillägger att hon hade "jättekul".

"Knivar i ryggen"

Programledaren Malin Gramer är nöjd med de kommande avsnitten. Hon tror att säsongen kommer att bli den bästa hittills.

– Det kommer att bli kärlek, det kommer att bli drama, det kommer att bli knivar i ryggen. Ur ett "Paradise hotel"-perspektiv så har säsongen allt, säger hon.

Den åttonde säsongen av "Paradise hotel" visas i TV3 med start 5 september.