Golfaren och tv-stjärnan Jesper Parnevik har hamnat i rejält blåsväder, skriver Aftonbladet.

Uppståndelsen rör en tweet han har skickat till sångerskan Zara Larsson. Efter händelsen i Nice, där en lastbil körde in i en stor folkmassa, skrev Parnevik "Ryktet säger att det var en man och en kvinna som körde lastbilen, men jag slår vad om att Zara Larssons utbrott kommer att låta: Jag hatar alla män".

Tweeten anspelar på Zara Larssons engagemang för jämställdhet mellan könen.

Utspelet har inte oväntat fått många arga reaktioner. Zara Larsson själv svarar: "Berätta hur det känns att vara så kränkt så du måste dra in mig i denna tragedi. Eller gör du dig lustig?"

Några timmar efter händelsen ber dock Parnevik om ursäkt. Han förklarar att det han har skrivit är en effekt av en sömntablett.

"Jag har ingen aning om varför jag twittrade till Zara Larsson, jag kan inte förklara det, men jag är väldigt ledsen."

"Ber om ursäkt Zara Larsson, under min nivå när det gäller dålig smak. Sorry."

Även om Jesper Parnevik bett om ursäkt till Zara Larsson för hans tweet så har nu hans dotter Penny Parnevik på Instagram publicerat ett långt inlägg. I inlägget försvarar hon sin pappa och skriver att han är den visaste mannen hon vet. Hon skriver också att kvinnor inte ska behöva trycka ned en man för att vara starka och att kommentarerna hennes pappa fått efter det här är för hemska för att ens nämna.