Fakta: Duellerna i Andra chansen

Panetoz tävlar mot Molly Pettersson Hammar.

Albin och Mattias tävlar mot Boris René.

Isa tävlar mot Saraha.

Dolly Style tävlar mot Samir & Viktor.

Panetoz får möta Molly Pettersson Hammar, Albin & Mattias ställs mot Boris René, Isa och Saraha gör upp och Dolly Style får tampas med Samir & Viktor.

Så ser duellerna ut i Andra chansen i Halmstad nästa lördag. Vinnaren i varje duell går direkt till finalen i Friends arena den 12 mars.

– Det här är inte så lätt för någon. Det är ett ruggigt starkt Andra chansen som vi har i år. Oavsett vilka fyra som går vidare så blir det en mardrömslik final. Den kommer bli jättestark, väldigt hittig, säger Melodifestivalens exekutive producent Christer Björkman till TT.

"En extra helg"

Dolly Style och Panetoz var de sista att kvalificera sig till Andra chansen. Båda grupperna tror att de kan dra fördel av att det bara går en vecka mellan tävlingstillfällena.

– Det är bra att svenska folket får en extra helg med Panetoz. Vi är varma i kläderna medan de andra kanske har börjat slappna av, säger Nebeyu Baheru i Panetoz.

"Spelar ingen roll"

Panetoz möter Molly Pettersson Hammar men säger att de inte tänker så mycket på motståndet.

– Vi ligger på samma skivbolag så det är blandande känslor. Men det är en duell och vi ska ge järnet. Vi känner oss hoppfulla om att vi kan gå vidare därifrån också, säger Baheru.

Dolly Style, som alltså får möta storfavoriterna Samir & Viktor vars "Bada nakna" redan har blivit en jättehit, säger att de hoppas på final.

– Det är ju de roligaste att möta, de har lite samma målgrupp som vi. Det är verkligen jättetufft motstånd men jag tror att det kommer att bli kul, säger Dolly Style-medlemmen Molly.