Fakta: Årets deltagare

Här är deltagarna i den andra säsongen av "Realitystjärnorna på godset":

Victoria Silvstedt, "My perfect life"

Qristina Ribohn, "Farmen" och "Club Goa"

Robban Andersson, "Expedition: Robinson"

Isabel Adrian, "Svenska Hollywoodfruar"

Meral Tasbas, "Baren" och "Club Goa"

Tore Kullgren, "FC Z"

Jan Emanuel Johansson, "Expedition: Robinson"

Kristian Täljeblad, "Paradise hotel"

I den andra säsongen av "Realitystjärnorna på godset" medverkar bland andra Hollywoodfrun Isabel Adrian, "Farmen"-Qristina Ribohn samt "Expedition: Robinson"-bekantingar som Robban Andersson och Jan Emanuel Johansson.

Och så Victoria Silvstedt. Hemma i Sverige är hon kanske inte känd som en tv-profil men hon har faktiskt gjort realityserien "My perfect life" i USA.

– Jag fick det här erbjudandet, att få komma hem till Sverige och få några utmaningar. Jag fick också ha min mamma med mig, så det var positivt, säger Victoria Silvstedt om varför hon tackade ja.

Dålig koll

Hon minns också inspelningarna med glädje.

– Det var intressant. Jag skulle nog aldrig göra en sådan grej igen men det var en positiv erfarenhet. Det var jättetrevligt, vi var en trevlig grupp och vi fick bra kontakt. Det var chill, det var coolt.

Victoria Silvstedt medger dock att hon inte hade någon större koll på de andra deltagarna.

– Isabel hade jag träffat tidigare. Men annars visste jag inte så mycket, jag har inte bott i Sverige på 22 år så det är lite svårt för mig att hålla koll. Jag känner mig lite som en utlänning i Sverige, säger hon.

"Bara hästar"

Under veckan på Yxtaholms slott berättar de färgstarka kändisarna om sina liv och karriärer. Under sina respektive dagar får de också välja vilka aktiviteter som hela gänget ska ägna sig åt.

– Det var bara hästar som gällde på min dag, ut och rida. Då var jag i mitt rätta element. Jag har ju vuxit upp på landet med hästar, min farmor hade bondgård så det var bara djur under hela min uppväxt, säger Victoria Silvstedt.

Hon är inte intresserad av att flytta hem till Sverige på heltid – om det skulle dyka upp något tillräckligt intressant skulle hon dock kunna tänka sig att göra mer tv i hemlandet.

– You never know, jag gör aldrig upp några planer. Men man ska aldrig säga aldrig, om det skulle dyka upp något jätteintressant och intellektuellt stimulerande, säger Victoria Silvstedt.

"Realitystjärnorna på godset" får premiär i TV3 den 5 april.