Sju av kommentarerna till Zara Larsson

”Har hon inte gråtit färdigt ännu? Snart går hon la ut med att hon är lebb också. Mediahora”.

”Det var på skoj din tråkiga moralpolis. Jag ska inte ens dit. Tänkte bara skämta på hennes bekostnad lite, eftersom hon tyvärr, växt upp och blivit en riktig ’fitta’…”.

”När ska ni förstå att eran älskade lilla dret onge inte förtjänar nått annat än hat? De enda Zara har är att hon ser bra ut, men de förstörs snabbt av hennes äckliga tankesätt å personlighet”.

”Ska kasta avföring på dig”.

”Fan Zara du behöver en vägbeskrivning tillbaka till köket…”.

”Klockrent… Hon är bara en insnöad feminist som hatar män i alla dess former”.  

”Måste va jobbigt att vara så illa omtyckt av så många för så lite du har gjort. Då kan det lilla du gjort inte vara bra eller”.

Källa: Facebook/Instagram

Det var förra veckan som sångerskan Zara Larsson, 17, i en intervju med Dagens Nyheter berättade att hon var besviken över att hon inte syntes tillräckligt på affischerna för Bråvalla festivalen.

Det utlöste ett näthat utan dess like och hon kritiserades bland annat av artisten Günther – som kallade henne ”fjortisbrud”.

►LÄS MER: Zara Larsson svarade på läsarnas frågor live

Under måndagen skrev Zara Larsson om kritiken på Instagram.

”Jag är trött. Jag är verkligen så obeskrivligt trött på att folk ska skoja till det på min bekostnad. Framför allt vuxna män. Det är folk som inte lyssnar på mig, utan som läser något i tidningen som jag egentligen inte har sagt. Högst upp på deras önskelista vill dom helst att någon ska våldta mig, misshandla mig och oftast till och med mörda mig. I kommentarsfälten skrattar kompisarna och håller med”, skrev Zara Larsson.

►LÄS MER: Zara Larsson: Därför behöver jag en riktig jäkla utskällning

Hon skriver att det händer henne varje dag.

”Jag älskar min pojkvän, min pappa, mina fina och omtänksamma killkompisar, mina lärare, dom manliga producenterna jag jobbar med, men jag hatar män i grupp.”.

Under hashtagen #backazara visar nu fler och fler sitt stöd för artisten.

Metro har sökt Zara Larsson och hennes manager skriver i ett mejl att sångerskan inte har någonting mer att tillägga än det hon redan skrivit i sociala medier.