Namnet Kardashian har blivit ett av de kanske mest välkända i kändis- och skvallersammanhang, inte minst till följd av Tv-programmet ”Familjen Kardashian” som började sändas 2007.

I programmet får tittaren en inblick i systrarna Kim, Kourtney och Khloés vardag, så det blir en hel del snack om familjen på K. Alldeles för mycket, tyckte programledaren John Brown på Orlandos lokala TV-kanal, Fox35.

– Ok, jag har en bra fredag så jag vägrar att prata om Kardashian i dag. Du får klara dig själv, Amy, sa han när Kardashian hamnade på dagordningen, och gick ut ur bild.

LÄS MER: Khloe Kardashian får egen pratshow

– Jag har fått nog av Kardashian. Jag tål inte mer Kardashian i det här programmet! När han får en följdfråga, fortfarande på ämnet Kardashian, svarar han barskt från någonstans i kulisserna:

– Jag bryr mig inte. Jag är urless på den här familjen, jag står inte ut längre. Det är en ickehändelse! Vi pratar om den här familjen varenda jäkla dag i det här programmet. Ingen bryr sig om den här familjen längre! Jag har fått nog, det är fredag. Jag vill inte prata om Kardashian!, rasar han.

– Andas. Ta det lugn. Det är över nu, ha en bra fredag, säger kollegan, som erkänner att hon håller med honom i resonemanget om att intresset för familjen Kardashian har svalnat.

LÄS MER: Här driver Kim Kardashian med sig själv i ny reklam