Fakta: Detta har hänt

18 november: Säkerhetspolisen (Säpo) går ut med att man höjer terrorhotnivån i Sverige från tre till fyra på en femgradig skala. En fyra innebär "högt hot". Beslutet fattades av Säpochefen Anders Thornberg. En man, 22-åringen, anhålls i sin frånvaro i utredningen som gäller förberedelse till terrorbrott.

19 november: Bild på den misstänkte mannen publiceras i flera medier, men Säpo vill inte kommentera bilden utan hänvisar till förundersökningssekretess. På kvällen gör polisen ett tillslag mot ett asylboende i Boliden utanför Skellefteå och 22-åringen grips. Han anhålls senare och ett första förhör genomförs.

20 november: Fortsätta förhör hålls med 22-åringen. Enligt Rikspolisen Dan Eliasson hämtades även ett "antal personer" till förhör efter torsdagens tillslag mot asylboendet i Boliden. 22-åringen tilldelas en offentlig försvarare, advokat Ola Salomonsson.

21 november: 22-åringen nekar till brott, uppger hans advokat till Aftonbladet. Senast klockan 12 på söndagen måste åklagare Hans Ihrman begära mannen häktad, eller släppa honom fri.

22 november: Åklagarmyndigheten uppger på förmiddagen att 22-åringen släpps på fri fot och att han inte längre är misstänkt.

– Jag vill bara bo här och må bra. Jag vill fortsätta mitt normala liv, med mina vänner. Jag har saknat dem, fortsätter 22-åringen.

Det var i torsdags den 22-årige mannen greps i hemorten Boliden skäligen misstänkt, den lägre misstankegraden, för förberedelse till terrorbrott. Samma dag publicerades också bild och namn på honom i flera medier.

Han har hela tiden nekat till brott, och på söndagen släpptes han då alla misstankar kunde avskrivas. Men 22-åringen säger sig inte vara arg på svenska myndigheter för att de felaktigt misstänkte honom.

– De har gjort sitt jobb. Vem som helst kan bli misstänkt. Jag har blivit väl omhändertagen och sen har de också förstått att jag inte är misstänkt för något, säger 22-åringen till tidningen.

På frågan om vad han känner över att han blivit känd över hela Sverige med namn och bild och förknippats med anklagelsen, svarar han:

– Vad ska man göra? Nu har jag hamnat i den här sitsen. Det spelar ingen roll. Alla vet att jag är oskyldig. Jag hoppas att allt blir bra.