När skolan i den amerikanska delstaten Kalifornien fick reda på att flickan har samkönade föräldrar ska bägaren ha runnit över. Enligt amerikanska ABC 10news har hon nu stängts av – för att hon har två mammor.

– Det var hjärtskärande. Jag ville inte ens avsluta samtalet med dem, säger Sheena, en av flickans två mammor, till 10news och berättar att de nyligen mottog beskedet.

► LÄS MER: Vägrade viga samkönade par – nu hamnar hon i fängelse

En kvinna, som endast uppgav namnet ”Kaitlyn” och beskrev sig som chef på skolan, ska enligt 10news ha sagt till nyhetskanalen att de har en icke-diskrimineringspolicy.

På frågan om det inte var diskriminering att utestänga femåringen från förskolan på grund av att föräldrarna är lesbiska ska hon ha svarat:

”Bibeln säger att homosexualitet är en synd. Vi tolererar inte en syndig livsstil.”

– Vad har vårt familjeliv med någon annan att göra? Det är inte så att någon är utsatt för fara, säger Sheena, som även poängterar att det inte är ovanligt med familjer med två mammor.

Nu letar mödrarna efter en advokat för att lämna en stämning gentemot skolan.

Men enligt en San Diego-baserad advokat som 10news har talat med kan den kristna förskolan kanske komma undan med beslutet.

► LÄS MER: Samuel, 23, anmäler tjejlopp till DO – för att han inte får springa

– Religioner och religiösa institutioner vars verksamhet inte tar emot offentliga medel har rätt att diskriminera på grund av sexuell läggning, om det är en del av deras religiösa tradition, säger han.

10news uppger att de varit i kontakt med pastorn på skolan men att personen avböjt att tala med nyhetsteamet.