Reklamskylten som blivit viral på sociala medier läser ”Fel domslut? Kontakta oss!” och sitter på utvisningsbåset i Oskarshamns hockeyrink. Och den fyndiga sloganen är något som Anders Schierenbeck, delägare till advokatbyrån, tar åt sig äran för.
– Vi visste att vi skulle kunna få annonsplatsen vid utvisningsbåset och tyckte att det var kul. Det är ju så många som blir feldömda i rinken, skrattar han.
 
 
I rinken där hockeylaget IK Oskarshamn spelar sina hemmamatcher har annonsskylten suttit i tre säsonger redan, och än finns inga planer på att byta ut den.
– Än så länge fyller den sin funktion, annars får vi komma på nya roliga idéer, säger Anders Schierenbeck.
 
I staden har det varit många kommentarer kring annonsen sedan den kom upp. Bland annat ska IK Oskarshamns tränare Fredrik Söderström ställt sig framförskylten och skämtsamt sagt ”Nu är det min tur” när han trodde att han skulle sparkas, berättar Anders.
– Men såklart fick han inte sparken. Han är anledningen att vi ligger så bra till i ligan.
 
 
Om annonsen lockar några nya kunder eller inte är oklart för Anders, men det är ett roligt inslag för den som kommer till rinken.
 
Bilden cirkulerar just nu på olika sociala medier och har fått sitt egna liv med många delningar och "likes". Varför först nu spekulerar Anders inte i, men det kan ha att göra med att en känd profil precis fått nys om annonsen.