Direktsändningsbussarna står uppsända, strålkastarna lyser och vid ett inhägnat, ballongprytt område framför huvudbyggnaden har anhängare till bland andra förre Floridaguvernören Jeb Bush, Texassenatorn Ted Cruz och Floridasenatorn Marco Rubio ropat ut sina budskap i timmar.

Kvällens debatt är politikernas sista chans att övertyga osäkra väljare inför tisdagens primärval, det första i landet under valkampen. Under den första halvtimmen har vem som har goda ledaregenskaper diskuterats - och tidigare attacker retts ut. Iowasegraren Cruz har bett den pensionerade neurokirurgen Ben Carson om ursäkt för att hans kampanj skickade ut ett mejl med innebörden att Carson snart skulle kasta in handduken.

Affärsmannen Donald Trump leder i opinionsmätningarna i New Hampshire, följd av Rubio och Cruz. Många väljare som TT talat med säger att sjukförsäkringsfrågan och kampen mot terrorgruppen Islamiska staten är avgörande för dem när de röstar. Och flera säger sig vara trötta på smutskastningen och de hårda angrepp som hittills präglat kampanjen.

– Vi behöver en person med självkänsla och starka ledaregenskaper, någon som kan socialisera med andra världsledare, sade Allia Connolly, som studerar naturvetenskap på Saint Anselm College strax före debatten.