In i minsta detalj
Huawei Honor
  • Pris.  2 295 kronor.
  • Mått: 122 x 62 x 11 mm.
  • Vikt: 140 gram.
  • Kamera: 8 megapixel.
  • Skärm: 4 tum. 480 x 854 pixel.
Topp & Stopp

Metro gillar
Fina bilder. Det är en miss att mobilen saknar kameraknapp. Särskilt när den utrustats med en mer än godkänd 8 megapixelkamera som tar så fina bilder.

Metro ogillar
Plastig. Det tråkigaste med Hua-wei Honor är att den är så jäkla plastig. Det är nästan lite leksakskänsla över mobilen.

Ånej, inte en till smartmobil att hålla koll på!?

Jovisst, kinesiska Hua-wei har inlett sin offensiv på mobilfronten. Men den här mobilen är mest en mellanakt i väntan på huvudnumret Ascend D.

Är det inte tryggare att satsa på Samsung eller HTC?

Vill du ha det senaste, bästa, eller mest potenta alternativet så är det nog där du bör leta ja. Men bland lågpris-Androider är det här ett helt okej alternativ. Den vita modellen som jag pillat på är tyvärr lite för plastig för min smak.

Okej, finns det något som lockar extra?

Skärmen är oväntat bra och dessutom fungerar kameran väldigt fint. Åtta megapixlar känns generöst. Just det, sedan trycker Huawei själva på batteritiden.

Så batteriet dör inte varje kväll som på andra smartmobiler?

Nä, och kanske är det på bekostnad av det lite fula skalet som rymmer ett tjockare batteri. Men extra batteritid är alltid välkommet. Dessvärre blir det inte så mycket extra om du använder mobilen flitigt.

I en mening?

Tråkig och plastig, men funktionell Androidmobil från Huawei.