Christer Sandelins inlägg i sin helhet:

Sverge behöver Jimmy Åkeson som statsminister nu, och dom som sitter i regeringen och opposition bör flytta ditt till dom samhällen där inget fungera längre finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2000 flyktingar som dagligen in i vårt land ...... ( men inte i Norge inte Dammark inte i Finland inte )
Vad är det som händer ???

Det var i natt som artisten och låtskrivaren Christer Sandelin la upp sin status på sin öppna Facebook-sida. Han skriver att ”Sverige behöver Jimmie Åkesson nu” och utvecklar resonemanget med att diskutera flyktingkrisen, ”dom som sitter i regeringen och opposition bör flytta ditt till dom samhällen där inget fungera längre finns det någon som tror att vi kan hjälpa 2000 flyktingar som dagligen in i vårt land”

► LÄS MER: Flyktingfrågan allt viktigare – då röstar svenskarna så här


Inlägget, som har fått flera kommentarer, skriver folk dels att de håller med honom. Men många uttrycker dock sin besvikelse över Sandelins åsikter. Bland annat skriver artistkollegan Anderas Kleerup flera kommentarer. 

”Wtf”

”Fuck this crap”

”He-man lost it”

Christer Sandelin skriver dessutom själv i kommentarsfältet där han utvecklar sitt resonemang ytterligare. 
Christer Sandelin som slog igenom på 1980-talet med popgruppen Freestyle och han var med i den första omgången av ”Så mycket bättre” i Tv4.