Detektivtjänster

Här är några av tjänsterna som byrån erbjuder.

  • Honungsfälla. Honey trapping kan liknas vid ett trohetstest. Utredaren närmar sig den aktuella personen på till exempel en bar och försöker sedan bygga vidare på en relation via e-post eller Facebook, i upp till en månad. Information som kommer fram förmedlas till uppdragsgivaren. Avslutas med att man testar om personen ställer upp på en riktig date. 
  • Fler tjänster. Övervakning, bakgrundskontroller, bedrägeriutredningar och hitta-din-gamla-kärlek.

Detektivbyrån erbjuder sina kunder, män som kvinnor, olika tjänster för ta reda på om en partner är otrogen.  
– Det vore fantastisk om folk bara kunde prata med varandra, men det är inte människans natur och det är ingen perfekt värld, säger Rebecca Jane, som grundade Lady Detective Agency i Storbritannien för fyra år sedan.

Hon fick idén sedan hon med hjälp av vänner avslöjat sin dåvarande makes otrohetsaffärer.

Företaget har i dag 20 privatutredare i Storbritannien. Fler ska nu anställas för att bland annat avslöja otrogna i Sverige.   
– Så länge man är ärlig mot sig själv och i sin relation, har man inget att oroa sig för, säger Jane Andersson, som driver det svenska kontoret. 

Man kan tycka att ni tjänar pengar på människors svartsjuka och olyckliga kärlekshistorier. Hur ser ni på det?
– Det säger folk ofta. Men i slutändan är vi här för att hjälpa människor. Vi hjälper dem och har samtidigt förståelse för deras situation, säger Rebecca Jane. 

Hon tror att byrån kommer att bli lika framgångsrik här som i Storbritannien.
– Jag vet att det finns en viss kulturell skillnad, att svenskar inte pratar så mycket om sådana här saker. Men otrohet händer överallt. Kanske är det därför vi kommer att bli framgångsrika.