– Vi har ännu inte fått några signaler om att det skulle ha skett ovanligt många avbokningar, säger Henrik Edström, pressansvarig på SAS.

Ett fåtal av dem om skulle ha rest med SAS i helgen valde dock att stanna hemma. Flygbolaget har också fått ovanligt många praktiska frågor, till exempel om hur man tar sig till och från flygplatsen.

– Paris är ju det stora resmålet under våren och hösten, så nu är det inte många som reser dit, konstaterar Barbro Holmberg, informatör på Ving.

Charterbolaget har ett 15-tal resenärer på sina Paris-listor kommande vecka, och av dem har ännu ingen bokat av. Fyra personer som skulle ha rest i helgen ställde dock in.

Konkurrenten Apollo, som nu har 14 kunder på plats i Paris, har under helgen inte fått några förfrågningar från dem om tidigarelagd hemresa. Informationschef Kajsa Moström vill inte heller spekulera om hur nästa veckas bokningar påverkas av attentaten.

– Det är för tidigt att dra några slutsatser om det, säger hon.

Svenska utrikesdepartementet avråder inte från resor till Frankrike, men uppmanar svenskar som åker till Paris att lyssna till franska myndigheters råd och att undvika stora folksamlingar.