Fakta: Utpekade efter Brysseldåden

Ibrahim El Bakraoui (bror till Khalid El Bakraoui), 30 år

En av självmordsbombarna på Bryssels internationella flygplats Zaventem. Identifierad som den man som syns i mitten på de övervakningsbilder som släppts från flygplatsen. Utvisades förra året från Turkiet, som varnade Belgien för att han var potentiell terrorist.

Khalid El Bakraoui (bror till Ibrahim El Bakraoui), 27 år

Genomförde självmordsdådet på ett tåg vid tunnelbanestationen Maalbeek. Uppges ha kopplingar till en lägenhet i Charleroi i södra Belgien, varifrån attentatsmännen ska ha utgått vid attackerna i Paris i november.

Najim Laachraoui, 25 år

Den andre självmordsbombaren på flygplatsen. Syns längst till vänster på övervakningsbilder. Dagen före terrorattentaten gick belgiska åklagare ut med Laachraouis namn, då som eftersökt för inblandning i terrordåden i Paris i november. Hans dna hittades både i konsertlokalen Bataclan och vid Stade de France, två av platserna för Parisdåden.

Reda Kriket, 34 år

Greps den 24 mars av fransk polis i Boulogne-Billancourt utanför Paris, och misstänks ha förberett en ny terrorattack i Frankrike. Har enligt rättsdokument kopplats samman med huvudmannen bakom Parisdåden, Abdelhamid Abaaoud

"Faycal C"

Greps vid polisinsats i Bryssel den 24 mars. Misstänks ha haft en central roll i Brysseldåden och anklagas formellt för terrordåd, förberedelse till terrordåd samt för att ha ingått i en terrororganisation. Obekräftade medieuppgifter pekar ut honom som den tredje personen, en man iklädd ljus jacka och hatt, som syns på övervakningsbilder från flygplatsen.

"Rabah N"

Greps efter Brysseldåden misstänkt för inblandning i planerna på det terrordåd som polisen säger sig ha stoppat i och med gripandet av Reda Kriket. Anklagas formellt för terroraktiviteter och för att ha ingått i en terroristgrupp.

"Abderamane A"

Sköts och greps vid en spårvagnshållsplats i Schaerbeek i Bryssel den 25 mars. Anklagas formellt för att ha ingått i en terroristgrupp. Misstänks också för inblandning i det planerade terrordåd som polisen tror sig ha stoppa i och med gripandet av Reda Kriket.

"Aboubakar A"

Anklagas formellt för terroraktiviteter och för att ha ingått i en terroristgrupp.

Salah Abdeslam, 26 år

Europas mest efterspanade man efter terrordåden i Paris innan han greps den 19 mars i år, bara några dagar före terrorattackerna i Bryssel. Har via sin advokat sagt att han inte kände till planerna på Brysseldåden.

Källa: AFP, Reuters, CNN, New York Times, The Guardian.

Mannen som tillkommit i raden av anklagade, en "Abderamane A", är samma person som sköts och greps vid en polisinsats i Bryssel i fredags.

"Abderamane A" misstänks vara inblandad i den planerade terrorattack som fransk polis tror sig ha stoppat i och med gripandet av 34-årige Reda Kriket i torsdags utanför Paris, rapporterar nyhetsbyrån AFP. I lägenheten som Kriket använde sig av hittade polisen vapen och sprängämnen. En "Rabah N" anklagas sedan tidigare misstänkt för samma brott.

Det är oklart om männen också är misstänkta för inblandning i tisdagens Brysseldåd.

I lördags lade åklagare fram formella anklagelser mot ytterligare två män. "Faycal C" misstänks ha haft en central roll i Brysseldåden och anklagas formellt för terrordåd, förberedelse till terrordåd samt för att ha ingått i en terrororganisation. "Aboubakar A" misstänks för terroraktiviteter och för att ha ingått i en terroristgrupp.

Förfalskare greps

En algerisk man som greps i Italien i lördags, misstänkt för att ha försett terrorister med falska dokument, ska bland annat ha ordnat handlingar till Mohamed Belkaid som uppehöll sig i Sverige en tid, rapporterar nyhetsbyrån Ansa.

Belkaid dödades i en polisräd i Bryssel den 15 mars.

Belgisk polis genomförde 13 razzior under söndagen. Nio personer har tagits in till förhör, fem av dem har släppts, rapporterar Reuters.

På söndagen samlades mellan 500 och 1 000 personer på Place de la Bourse i Bryssel trots att den planerade manifestationen mot terrorism ställts in. Enligt belgiska medier utbröt bråk på torget, och polisen använde vattenkanoner mot en främlingsfientlig gruppering som tagit sig dit. Ett par hundra svartklädda personer beskrevs som de aktiva. Omkring tio personer omhändertogs av polisen, enligt AFP.

Säkrad terminal

Den totala dödssiffran efter terrorattackerna har preciserats från 31 till 28 döda, uppger den belgiska krismyndigheten. Skälet är att de tre självmordsbombarna tidigare innefattades i beräkningen.

Bryssels flygplats Zaventem, som demolerades av explosionerna från de två självmordsbombarna vid terrorattackerna i tisdags, uppges nu vara stabil, enligt den preliminära bedömningen av huvudbyggnaden, som innehåller avgångshallen där bomberna sprängdes.

Flygplatsen ska se över om temporära incheckningsplatser kan sättas upp. Tidigast på tisdag kan flygplatsen öppna igen.