Så här tycker den brittiska pressen

De här tidningarna vill att Storbritannien stannar i EU:

The Guardian och systertidningen The Observer. The Guardian har inför parlamentsval ställt sig bakom både liberaldemokraterna och Labour.

The Times. Tidningen har kolumnister knutna till både Labour och Tory-partiet och har i omgångar backat båda partierna.

Daily Mirror, Labour-anstruken tabloidtidning.

The Independent, liberal mittentidning på nätet.

The Mail on Sunday, konservativ tabloidtidning.

The Financial Times, landets ledande affärstidning.

Och de här tidningarna vill att Storbritannien lämnar EU:

The Sun. Konservativ tabloidtidning som har landets största upplaga.

Daily Mail. Konservativ tabloidtidning och näst störst i Storbritannien.

The Daily Telegraph. Knuten till Tory-partiet och kallad "Torygraph". Också systertidningen The Sunday Telegraph står bakom brexit.

The Sunday Times (se The Times ovan).

I slutspurten inför morgondagens folkomröstning om huruvida Storbritannien ska stanna i eller lämna EU uppmanar nästan 1 300 chefer britterna att rösta på stanna-sidan. Bland dem finns vd:arna för drygt hälften av landets hundra största företag. Undertecknarna är bland andra Virgins Richard Branson och den amerikanska mediemogulen Michael Bloomberg.

"Ekonomisk chock"

"Om Storbritannien lämnar EU skulle det betyda osäkerhet för våra företag, mindre handel med Europa och färre jobb", skriver företagsledarna i ett öppet brev i The Times. "Småföretag och de personer som de anställer är särskilt sårbara för varje ekonomisk chock som kan följa efter en röst för att lämna" fortsätter de.

Men också brexit-sidan använder näringslivet som argument för sin sak. I tisdags skrev hundra småföretagare i tidningen The Sun att "onödiga EU-regler" håller tillbaka brittiska småföretag.

Pressen väljer sida

De flesta av Storbritanniens dagstidningar har nu satt ner foten inför morgondagens val. I dag ställde sig Daily Mirror bakom att landet stannar i unionen. "Den här tidningen har förvisso sina problem med EU, men efter den mest splittrande, avskyvärda och olustiga kampanj i mannaminne säger vi... rösta för att stanna imorgon" skriver tidningen.

The Daily Telegraph förespråkar att Storbritannien lämnar EU och skrev på tisdagen att tidningen väljer hopp istället för fruktan och att "en värld full av möjligheter väntar ett Storbritannien som är helt och fullt självständigt".