Fakta: Chibok-flickorna

276 flickor och unga kvinnor i Chibok kidnappades av Boko Haram i april 2014, men över 50 av dem lyckades fly samma dag.

Över 200 av flickorna har saknats sedan dess.

Det har flera gånger kommit uppgifter om att några av flickorna skulle ha blivit fria, men de har till övervägande delen aldrig kunnat bekräftas.

Boko Haram svor 2015 trohet till Islamiska Staten (IS), och kallar sig numera för Iswap.

President Muhammadu Buhari är fast besluten om att förhandla med extremistgruppen Boko Haram om fler frigivningar.

– Omkring 100 till befinner sig fortfarande i händerna på terroristerna, sade Buhari till reportrar efter ett möte med förbundskansler Angela Merkel i Berlin.

Han tillade att regeringen fortsätter arbetet med att få fler skolelever släppta.

Goni Mutah, vars dotter Asabe Goni har släppts fri, har rest från staden Yola i östra Nigeria för att återförenas med henne i Abuja. Han berättar att han är överväldigad av beskedet. Men för Asabe Gonis kusin Samuel kommer saknaden inte att försvinna. Hans syster är fortfarande i Boko Harams våld.

– Att träffa henne kommer att göra oss lyckliga. Och vi kommer att få höra om de andra flickorna, säger han.

Sammanlagt 276 skolelever i staden Chibok, samtliga flickor och unga kvinnor, rövades bort av Boko Haram för två år sedan. Många lyckades fly samma dag. Enligt en flicka som lyckades rymma i maj i år ska sex av de unga kvinnorna ha dödats. Flickan har sedan frisläppandet inte fått lämna Abuja, utan ska genomgå en "återställandeprocess".

Det är oklart hur många som fortfarande befinner sig i fångenskap.