I Duncan i amerikanska Oklahoma häktades en 43-årig kvinna och hennes 25-åriga dotter under onsdagen efter att polisen fått reda på att de två gift sig tidigare under 2016. Båda är nu misstänkta för incest.

► LÄS MER: LUF i Stockholm: Legalisera incest och nekrofili

Enligt den lokala tv-kanalen WCMH-TV ska den 43-åriga kvinnan tidigt förlorat vårdnaden av sina tre biologiska barn. Barnen kom då att adopteras av 43-åringens mormor. Enligt mamman hade hon inte kontakt med sina barn förrän 2014.

När 43-åringen väl fick kontakt med sin dotter ska de "verkligen ha klickat" varefter de sedan kom att gifta sig. I sin utredning upptäckte polisen att 43-åringen tidigare varit även gift med sin ena son men att det äktenskapet hade ogiltigförklarats efter 15 månader.

Enligt 43-åringen trodde hon att det var okej för henne att gifta sig med sin dotter eftersom hennes namn inte stod på dotterns födelsecertifikat.

I Oklahoma anses det som incest att gifta sig med en nära släkting oavsett om relationen är sexuell eller inte. Straffet är upp till tio år i fängelse.

► LÄS MER: "Tvillingpar gifte sig med varandra"