Arlie Smith, 45, är känd som ”Costco killen” av sina kunder. Costco är namnet på det varuhus han jobbar i och där han är oerhört omtyckt.

När barn är på besök med sina föräldrar ser han alltid till att rita en liten teckning på baksidan av kvittot till dem innan de går.

– Han står alltid i dörren och ler jämt, berättar stammisen Steve Maurer för ABC News.

För två år sedan fick han diagnosen multipel skleros och förra hösten fick han det tunga beskedet att han hade dödlig bencancer.

Trots att läkarna inte vet hur många år han har kvar i livet, har Arlie behållit hållit humöret uppe och han tänker fortsätta att jobba på Costco så länge han orkar. Hittills har han spenderat 21 år av sitt liv i butiken.

När en av hans kunder, Bridgette Loughnane, fick reda på att han drabbats av den dödliga sjukdomen fanns det enligt henne bara en sak att göra.

– Vi måste starta en insamling, fem dollar, tio, hundra, vad vi än kan få ihop, säger hon.

Hans stammiskunder slöt upp direkt och påbörjade en insamling som gick under namnet ”Arlie´s Angels”. I tisdags kunde de stolt överlämna en presentkorg som innehöll 2, 500 dollar – som räcker till en välförtjänt strandsemester för Arlie och hans fru.

–  De är oersättliga. Allt som de gjort mig för och all kärlek som de visat mig är helt otrolig, säger en rörd Arlie om sina kunder.