Cassey Ho, 28, driver en populär träningsblogg och youtubekanal och har hundratusentals följare på Instagram. 

Trots att Cassey är vältränad och har en, i mångas ögon, perfekt kropp så får hon ta emot massvis av elaka kommentarer. Nätmobbarna tycker att hon har fär tjocka lår och för mycket fett på höfterna, och att hon är för "fet" för att ge råd till andra om hur de ska träna. 

– De senaste månaderna har de negativa kommentarerna blivit värre och värre. Jag är bara människa och jag tar också åt mig, säger Cassey Ho till tidningen People.

När Cassey till sist tröttnade på de elaka kommentarerna bestämde hon sig för att retuschera sin kropp till ”perfektion”. I en video på Youtube kan man se hur hennes lår och midja görs slankare, hur brösten växer, ansiktet blir smalare och hur hennes ögon skiftar färg. 

Hon laddade hon också upp en bild på Instagram, där hon hade redigerat sin kropp enligt samma ”perfekta” ideal. Men trots att hon hade förändrat kroppen enligt mobbarnas önskemål var folk ändå inte nöjda. 

Vissa kommenterade bilden med att hon fortfarande var för tjock. Andra tyckte i stället att hon var för smal och såg anorektisk ut. 

Men flera av dem som kommenterade bilden tyckte också att det sjuka idealet var något beundransvärt. Flera skriver att Cassey ser fantastiskt ut och att de önskar att de hade hennes kropp. 

– Kommentarerna visar samhällets problem med skönhetsideal. Många människor hånas för sina kroppar och mobbas på ett eller annat sätt och därför är videon så träffande för så många, säger Cassey Ho till People. 

Youtubevideon har i skrivande stund visat nära två miljoner gånger. Nu hoppas Cassey att den ska få folk att sluta kritisera andra människors utseenden. 

– Målet är att visa att nätmobbning och elaka kommentarer påverkar folk, och att man ska tänka till innan man säger något, säger Cassey Ho.