Det enorma skrovmålet gick av stapeln i söndags, på The Big texan restaurant i staden Amarillo i den amerikanska deltasten Texas, rapporterar Huffington Post. 

Då lyckades fyrabarnsmamman Molly Schuyler sätta i sig tre stycken så kallade ”steak dinners” bestående av två kilo kött, en bakad potatis, en räkcoctail och ett stycke bröd vardera. 

Det var andra året i rad som hon tog hem världsrekordet och därmed kammade hem drygt 40 000 kronor i prispengar. Förra året vann hon när hon åt två steak dinners på en kvart. 

I år fick ett helt brottarlag och två före detta proffs i amerikansk fotboll se sig besegrade av blott 54 kilo tunga Molly. 

– Vi har sett en hel del i våra dar, men Molly tar verkligen hem priset, säger Bobby Lee, delägare i The Big texan restaurant, till tidningen Lubbock Avalanche. 

I den årliga tävlingen erbjuder restaurangen pengarna tillbaka till de kunder som lyckas äta en hel steak dinner – en biff på två kilo med tillbehör – under en timme. 

Men ingen annan har lyckats komma i närheten av Mollys framgångar. 

– Vi har arrangerat den här tävlingen sedan 1960, men vi har aldrig förut haft någon tävlande som har lyckats äta så många biffar samtidigt. Det här är stor för oss, säger restaurangens andre delägare, Danny Lee.