Cocos bucket list

Göra en 3D-scanning
Springa på stranden
Leka med andra hundar på stranden
Spela fotboll på stranden
Springa i havet
Äta fish n' chips på stranden
Ta bilder med pappa och mamma
Åka i mammas TT Convertible
Sitta i en polisbil
Sitta i en brandbil
Sitta i en polishelikopter
Sitta längst fram i ett tåg
Gå och simma i en simbassäng med pappa
Göra en avgjutning av tassarna
Äta en köttbit på restaurang
Beställa och äta en Big mac på Mcdonalds drive through
Träffa en kändishund
Träffa en kändis
Träffa en bror/syster
Ta foton med Noel Fitzpatrick (stjärna i Channel 4:s program Supervet)

Husse Symon Spencer, 40, från London blev förkrossad när hans hund Coco blev diagnostiserad med obotlig cancer. Han fick veta att Coco bara hade sex veckor kvar att leva.

Då bestämde Symon sig för att skriva en bucket list åt sin bästa vän. Det var en lista på saker som de skulle hinna göra innan Coco gick bort, vilket en rad brittiska medier uppmärksammat.

Listan inkluderade saker som att spela fotboll på stranden, äta en Big Mac på Mcdonalds drive through, sitta i en polisbil, dela en glass med husse på stranden, åka längst fram i ett tåg, testa sushi.

– Det hela började med att jag ville skapa så många minnen med Coco som möjligt innan hon var borta. Så att jag skulle ha något att se tillbaka på, säger Symon Spencer till Metro via Facebook.

Coco fick också träffa Noel Fitzpatrick, som är kändis i Channel 4:s program Supervet, samt träffa en av sina bröder, Scruff, som hon inte sett på 8 år.

När historien började sprida sig förstod Symon att han och Coco hade insipirerat många och visat hur snäll en rottweiler kan vara.

Den 5 maj klockan 12.01 lokal tid gick hon bort. Hon var alldeles för sjuk.

– Coco gav mig allt, jag ville inte ha något mer av henne än uppmärksamhet och kärlek, säger Symon. Hon var min själsfrände och jag är glad att jag hann göra alla de här sakerna med henne.

Enligt Symon finns det en anledning till varför hundar kallas människans bästa vän. Via en sida på Facebook har han lagt upp bilder på alla delarna ur listan.

Se Cocos bucket list nedan.

►LÄS MER: Hund tror husse har drunknat – hoppar i för att rädda honom